Onder goede begeleiding strandtrainingen volgen?

Egmond pier Egmond …(Strandfietsen 2.0). Een begrip in het strandfietsen vanwege zijn heroïsche momenten en het groot aantal deelnemers elk jaar. Voor veel mensen eentje van de bucketlist, voor ander een jaarlijks terug komend evenement waar naar uitgekeken wordt en voor weer een ander een afhakertje omdat het te massaal wordt. Voor een ieder een eigen drive, maar 1 ding is zeker voor als je hem gaat fietsen. Je moet aan de bak!

Lijkt het jou ook geweldig om in een leuke sportieve groep, alle kneepjes van het strand-rijden te leren onder begeleiding van iemand die het strandracen bijna heeft uitgevonden? Er zijn vele initiatieven op dit gebied maar wij stippen er 1 uit omdat we weten en horen dat je er veel erg veel wijzer van wordt bij de mannen van trailsplitters.

Zondag 20 September kan je meedoen aan gratis proef les op het Strand van EGMOND AAN ZEE.
Op ZONDAG 27 september start er een reeks van 12 lessen die jou gaat klaarstomen, om zo goed mogelijk getraind aan de start van EGMOND pier EGMOND te verschijnen.

De trainingen zullen bestaan uit techniek trainingen:
– veel uitleg over techniek
– Het op en afrijden van Strandafgangen.
– Waaier rijden
– Het gebruik van de goede versnelling op belangrijke momenten
– aanpakken van onzekerheden tijdens het fietsen per individu.

conditionele blokken:
-het leren trainen in goede hartslag zones.
-conditie te verbeteren.

De Trainingen zijn geschikt voor iedereen met een goede gezondheid en een sportieve instelling.
we trainingen met mensen van verschillende niveaus’s, maar de trainingen zijn dusdanig dat iedereen optimaal kan trainen.

Heb je vragen of wil je al aanmelden graag een mailtje naar info@takeofftrading.nl of stuur een privebericht via de facebook pagina van Trailsplitters.